Word jij ook vriend van Arno & Ina?

Wij delen ons leven, onze kennis en ervaring met Nepalezen, om hen te helpen bouwen aan een toekomst met hoop en perspectief. En we delen graag met jou hoe het met ons gaat en wat we doen. Deel je mee?

Meeleven

Via onze blog delen we regelmatig dingen uit ons dagelijks leven en werk, en proberen we je een indruk te geven hoe het leven in Nepal er uitziet. We sturen ook regelmatig een nieuwsbrief, oa met informatie die we niet openbaar op internet kunnen zetten. Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je hieronder aan.

Meegeven

Er zijn al een hoop mensen die ons financieel ondersteunen. Dat is nodig, want ons werk is onbetaald: UMN kan en mag buitenlandse werkers geen salaris betalen. Help ons mee om Nepalezen een hoopvolle toekomst te geven, en steun ons met een maandelijkse gift.

Meebidden

Wij geloven dat gebed essentieel is voor ons werk en ons gezin. Daarom sturen we regelmatig gebedspunten naar mensen die voor onze gezondheid, ons welzijn, ons werk, onze relaties en voor Nepal bidden. Wil je ook gebedspunten ontvangen, meld je dan hieronder aan.

Onderstaand contactformulier werkt tijdelijk niet. We werken aan een oplossing. Stuur even een mail naar tfc.arno.ina@gmail.com, dan antwoorden we zo snel mogelijk.

JA, IK WORD OOK VRIEND VAN ARNO & INA

...en steun het werk van Arno & Ina met een vast bedrag per maand.

ManVrouwFamilie

Voornaam/Voorletters en achternaam *

Adres *

Postcode en woonplaats

Telefoon

E-Mail *

Geboortedatum *

IBAN *

Ik steun Arno en Ina, omdat...

Ik machtig Interserve tot het maandelijks afschrijven van
€20,00€30,00€40,00Ander bedrag:
Uw gift is belasting aftrekbaar.
Interserve incasseert periodiek toegezegde bedragen rond de 25e van de maand.

Stuur mij de nieuwsbrief (Nederlandstalig)Stuur mij de nieuwsbrief (Engelstalig)Stuur mij regelmatig gebedspunten

Vrijwilligers

Arno en Ina werken als vrijwilligers bij UMN. Ze krijgen geen salaris, UMN kan en mag buitenlandse werkers niet betalen. Dat betekent dat ze hun achterban nodig hebben voor de kosten voor hun levensonderhoud, woonruimte, de school van Jaïr, Ezra en Imre, verzekeringen, etc. Hiervoor zijn we op zoek naar 100 mensen die hen met een klein bedrag per maand financieel ondersteunen. Help je mee?

NIEUWSBRIEF/ GEBEDSPUNTEN

Stuur mij de nieuwsbrief (Nederlandstalig)Stuur mij de nieuwsbrief (Engelstalig)Stuur mij regelmatig gebedspunten

Uw/jouw naam *

E-Mail *