Event Detail

Home / Event Detail
Laden Evenementen

All Evenementen

Arno in Duitsland

17 januari 2020 - 1 maart 2020

UMN heeft ‘supporting partners’: organisaties die ons helpen onze visie voor transformatie in Nepal stapje voor stapje vorm te geven. Door meedenken, financieel support, en het sturen van professionals zoals Arno die als vrijwilligers het werk bij UMN ondersteunen als adviseurs.

Wij zijn in Nepal als partners van één van deze ‘supporting partners’. Maar zoals je misschien weet worden we niet door hen betaald, maar leven wij op basis van giften. Nu is ons financieel support momenteel onvoldoende om langer in Nepal te blijven. UMN ziet ons echter niet graag vertrekken: er is veel te doen, Arno’s bedrijfskundige achtergrond is een grote steun, en de expertise van Arno is niet beschikbaar in Nepal. UMN heeft daarom één van haar supporting partners bereid gevonden om ons te ondersteunen. Deze Duitse organisatie (die werkt met giften van Duitse christenen) is erg betrokken bij UMN’s werk en wil dit ook op deze manier graag continueren.

Hiervoor is wel een selectie- en voorbereidingstraject nodig. Arno vliegt daarom op 17 januari naar Duitsland voor selectie en keuring. Als dat goed verloopt volgt dan een maand voorbereiding en introductie om de organisatie beter te leren kennen. Volgens plan is Arno dan begin maart weer terug in Nepal om direct weer een serie trainingen te faciliteren.

Als dit allemaal goed verloopt hebben we samen met ons bestaande financieel support dan weer genoeg basis om de komende jaren in Nepal te blijven werken. Dank je wel voor je gebed hiervoor, ook als Ina, Jair, Ezra & Imre in Nepal blijven en we elkaar 6 weken niet zullen zien!

Detail

  • 17 januari 2020
  • 1 maart 2020