23 jul
  • By arnoenina

23 jul 2020: Update voedselactie

Veel mensen in Nepal zijn in acute nood: door de al maandenlange lockdown hebben ze geen werk en geen inkomen. Sinds half juni proberen we een aantal van de meest kwetsbare gezinnen te helpen met een voedselpakket voor een maand eten.

81 + ?

Inmiddels hebben we 71 families mogen voorzien van een voedselpakket, en deze dagen krijgen nog 10 gezinnen een pakket. Velen van jullie hebben daarbij geholpen met een kleine of grote bijdrage. Nogmaals ontzettend bedankt!

Natuurlijk is er altijd meer nood. Onze vriend Bakhat, die de coördinatie doet, heeft nog 47 namen op zijn lijstje staan. Een paar daarvan hebben al een keer een pakket ontvangen, maar de situatie is niet verbeterd. En we kunnen niet alles doen, maar we hopen en bidden voor voorziening, ook voor deze mensen.

Ook helpen?

Mocht je ook graag een familie helpen met een pakket eten voor een (stukje) maand, stuur ons dan even een berichtje, bijvoorbeeld via arnoenina@gmail.com. (Een pakket voor een maand is € 26, maar elke gift is natuurlijk welkom.)

 

PS: In onze nieuwsbrief meer over deze actie. Mocht je die willen ontvangen, stuur dan even een mailtje naar tfc.arno.ina@gmail.com