20 dec
  • By arnoenina

20 dec 2019: Kerstvieringen

Zo vlak voor kerst is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstvieringen. Een mooi moment om te delen waar kerst over gaat!

Gisteren hadden we de kerstviering op school. Dit keer georganiseerd door de ‘onderbouw’, dus Imre kon uit volle borst meezingen. In haar knalrode kerst-outfit… Een volle hal, met heel veel ouders, ook van niet-christelijke leerlingen. Met na afloop warme chocolademelk!

En vandaag was de viering bij UMN. Ook zo’n moment waarop we als christelijke en niet-christelijke staf samen de komst van Jezus als Redder van de wereld konden vieren.

Voor de (kleinere) kinderen waren er kadootjes. Maar eerst was er een wedstrijdje voor de ouders om hun kids te veranderen in sneeuwpoppen met behulp van heel veel wc-papier!

Buiten om ons huis geen sneeuw of sneeuwmannen, maar horen we wel af en toe groepjes Nepalese christenen ‘Christmas carols’ zingen. In het Nepalees gelukkig. De ene keer bij dit huis, dan weer bij een ander, met soms een vuurtje tegen de kou. Een jaarlijkse traditie, die goed past bij de Nepalese cultuur met veel processies.

Merry Christmas!