16 jun
  • By arnoenina

16 jun 2019: Verlof!

Twee weken geleden landde Arno al op Schiphol, vandaag de rest van ons gezin. We zijn weer compleet!

Deze zomer zijn we weer voor verlof in Nederland. Niet zo lang helaas: de zomervakantie van de kinderen is maar 6 weken, en Jaïr en Ezra kunnen eigenlijk geen school missen. Zij hadden afgelopen 2 weken nog eindtoetsen op school, ze moesten nog even hard aan de bak!

De komende week is een afsluitweek met eigenlijk vooral leuke dingen. Jammer om te missen, maar niet noodzakelijk om bij te zijn, dus stapten Ina, Jaïr, Ezra en Imre zaterdag op het vliegtuig naar Nederland.

Voorbereiden

Arno was er al eventjes. We hebben deze zomer veel te doen, onder andere voor onze fondsenwerving. Zo kon Arno alvast een aantal dingen doen en voorbereiden, en heeft hij al een aantal afspraken kunnen doen.

De komende tijd staan er al heel wat bezoeken en activiteiten gepland. Onder andere ontmoetingsmomenten in onze kerk Mozaiek0318, bezoek aan diverse groepen, en een informatie-avond. Maar ook medische checks en nieuwe paspoorten voor de kinderen. In juli zijn we een poosje in Engeland voor een bezoek aan de kerk daar. En tussendoor hopen we te genieten van tijd met familie, vrienden en elkaar.

En mocht je ons willen zien/spreken, neem even contact op! We organiseren ook een aantal activiteiten en avondjes, kijk daarvoor even onder ‘Evenementen’.

Droomplek

En we mogen deze zomer weer genieten van een prachtige plek! In de buurt van het huis waar we twee jaar geleden mochten verblijven, aan de rand van Veenendaal, én aan de rand van het bos. Trampolines, een voetbalveldje. Wauw!