01 aug
  • By arnoenina

01 aug 2019: Weer thuis!

We zijn weer terug in Nepal! Gistermiddag vertrokken we weer volbeladen vanaf Schiphol, waar Arno’s ouders en vriend Ben ons met alle bagage hadden afgeleverd.

Met het gevoel dat we toch wat te kort in Nederland zijn geweest stapten we weer het vliegtuig in. Tot ziens heerlijk huisje aan de bosrand, frisse lucht, halfvolle melk, lekker brood en roze koeken, maar vooral natuurlijk familie en vrienden!

 

Droog huis

In Kathmandu werden we weer opgepikt door onze trouwe Faudar, die ons al heel wat keertjes van en naar het vliegveld heeft gereden. Ons thuis, maar wat een contrast altijd weer. De rotzooi, de chaos, de kleuren, de koeien op de weg, het stof. En reden we vorige keer naar een huis dat deels onder water had gestaan en waarvan we wisten dat we moesten verhuizen, dit keer kwamen we aan in ons gezellige plekje waar alles gelukkig droog was gebleven.

Want ja, het is moesson. Rond ons huis is het uitbundig groen, de mais staat hoog, een miljoen muggen, slangen en prachtige wolkenluchten. En we zijn op zoek naar een bootje (een modderschuit?!) want het weggetje naar ons huis is vooral blubber. Niet uitglijden!

Alles groeit onstuimig!